Milí přátelé,

jak jsme vás již v uplynulých dnech informovali: po důkladném zvážení aktuální situace a ve spolupráci s naším generálním partnerem Škoda Auto jsme se rozhodli letošní ročník akce TERIBEAR hýbe Mladou Boleslaví nerealizovat. Vám všem, kteří jste chtěli svým pohybem pomoci a přihlásili jste se na 10. ročník sportovně charitativní akce, ještě jednou moc děkujeme a doufáme, že i přes tyto okolnosti nám v budoucnu zachováte přízeň.

Rádi bych Vás nyní požádali o informaci, jak si přejete naložit s registračním poplatkem, který byl vybrán v rámci veřejné sbírky TERIBEAR.

Nabízíme dvě možnosti:
1) připojit se ke Škoda Auto a věnovat poplatek na konto povodňové sbírky Nadace Terezy Maxové dětem nebo 2) můžete požádat o jeho vrácení.

Svoji preferenci nám prosím sdělte nejpozději do úterý 15.10. 2024 zvolením jedné z těchto možnosti na přiloženém linku.

Pokud od Vás nedostaneme zprávu ve stanoveném termínu, dovolíme si registrační poplatek připsat na konto povodňové sbírky Nadace Terezy Maxové dětem a využít k pomoci potřebným lidem ze zasažených regionů.

Jak se registrovat

Celým procesem registrace v rámci jednotlivých kategorií (jednotlivec, team) vás provede Online Registrační formulář.

MOŽNOSTI PLATBY ZA REGISTRACI

Platební kartou

Možno platit před i v přůběhu akce.

Přijímáme karty Mastercard, Visa, Visa Electron a American Express.

Bankovní převod

Platba bankovním převodem již není možná!

Prodej registrací je uskutečňován jménem Nadace Terezy Maxové dětem v rámci veřejné sbírky číslo: S-MHMP/1501799/2012. Příspěvek do sbírky na přímou pomoc činí min. 50 %, zbývající částka je určena na podporu akce a činnosti nadace.

REGISTRACE TÝMU

Všichni členové týmu jsou automaticky účastníky příslušných individuálních kategorií (tj. muži, ženy či děti do 12 let).

 

  1. v prvním kroku klikněte na kategorii team
  2. vyplňte minimálně jednoho účastníka (kontaktní osobu)
    1. dále je možno pokračovat přidáním dalších účastníků v rámci teamu (nutno vyplnit veškeré povinné údaje všech účastníků – jméno, příjmení, pohlaví, rok narození, země a email) a uhradit registrační poplatek za všechny najednou
    2. anebo dokončit registraci a umožnit dalším účastníkům, aby se k vaší skupině přidali sami (za použití “Bezpečnostní kódu” – viz níže)
  3. zvolte název vašeho teamu
  4. dokončete registraci

Jak se přidat ke stávajícímu týmu

(použití Bezpečnostního kódu)

Kontaktní osoba týmu (první registrovaný člen) obdrží “Bezpečnostní kód” týmu v textu potvrzovacího mailu při vytvoření skupiny, který poskytne dalším osobám. Ty jej následné uvedou v průběhu vlastní registrace (jako jednotlivec) v příslušné kolonce a tím se připojí k již existující skupině.

Zaškrtněte políčko „Chci se přidat k již existujícímu týmu“ a poté vložte bezpečnostní kód.

Registrace se slevou či zdarma

V případě, že máte nárok na registraci se slevou či zdarma, organizátor Vám zašle speciální slevový kód emailem. Jednotliví členové týmu pak v posledním kroku registrace (krok 4) zadají slevový kód, který je opravňuje k čerpání slevy.